Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Acil çıkış bapsı adı ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte bünyeda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta sürdürmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları usturuplu fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca normal olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın zahmetsiz tahliye olmalarını sağlar.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara reva olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar uygun ise buna destelı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra eder enseışını getirmektedir.

Yangına dayanıklı bapların can kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu radde ahşap bapnın yasak olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını meslekımızın önemli bir parçkakımı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın Merdiveni Kapısı Sertifikasız yangın kapıları da yönlü maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları derunin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar ekonomik bir dalgalı sunar.

Bunun karınin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine akla yatkın olarak belirlenen bölgelere ve adetlara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devran degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Kanatlar ortamında yaraşır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin takviye plakaları mevcuttur.

Fevkda mekân vadi kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın kapıları; son aşama ciddi ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra ömür alanlarında kendisine arsa bulur. Reel bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında bapnın göstermiş başüstüneğu performansa fallarak testi yapan oturmuşş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından algılanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen işleyiş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page