Ne demek?

Wiki Article

Binalarda kâin yangın kapıları ve anne bapların üstı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın içindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Mühlik sınıftaki kâryerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Kullanılacak kişi skorsı 100 kişeksiksiz aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH BAR yahut PANİK Pas olmalıdır.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne erişmesinı kırıcı dargın har yangın contası.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yanlış montaj veya bakım, bapnın yangına karşı etkinliğini azaltabilir. Bu nedenle, yangın baplarının profesyoneller aracılığıyla monte edilmesi ve düzenli olarak denetçi edilmesi önemlidir.

Yangın kapısı istanbul Tüm yangın kasası ve kanatları yüce lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya kârleri sebebiyle kapılar zarar görmez.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Görmüş olacaksınız ki bu denli ali nitelikli yangın kapılarını en mutabık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Gestaltların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına müsaade verilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın ve ivedili hava anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da deyiş edilen bu düzen temelı modellerde normal kapı koluna bir. 

Report this wiki page